Order before 1 pm and we will deliver in Romania the 2nd working day. For other country we'll inform you about delivery time after you place the order!

Paper bags I Two side open

În magazinul nostru, BisBags, găsești soluția perfectă pentru ambalarea produselor din industria alimentară. Oferim colțare hârtie rezistente și eco-friendly, potrivite pentru afacerea ta.

Pentru ce poți folosi colțare hârtie?

Dacă ai o afacere de tip fast-food, o patiserie sau un magazin alimentar, noi îți venim în ajutor cu o soluție rezistentă și prietenoasă cu natura pentru produsele pe care le comercializezi. Poți găsi în magazinul nostru colțare hârtie în diferite dimensiuni, culori și modele. Colțarele din hârtie sunt concepute special pentru a încadra alimentele precum burgerii, sandwich-urile, cartofii prăjiți sau chicken nuggets, asigurându-le o prezentare atrăgătoare și o protecție adecvată.

Dacă deții o patiserie și vinzi prăjituri, torturi, fursecuri sau alte delicii, colțarele de hârtie sunt esențiale pentru a-ți proteja și a-ți prezentă produsele într-un mod profesionist și atrăgător. Și, nu în ultimul rând, dacă ai un magazin alimentar și vinzi produse proaspete precum fructe, legume sau produse de panificație, un colțar hârtie (sau colțar con din hârtie) este soluția perfectă pentru a-ți ambala aceste produse într-un mod ecologic. Dacă ai nevoie de alte soluții de ambalare, te invităm să descoperi categoria noastră de pungi hârtie din magazin. 
anpc-sal.png
anpc-sol.png