Comanda inainte de ora 13 si iti livram a 2-a zi lucratoare!

Pungi hartie

Cauți pungi de hârtie pentru afacerea ta? Transmite mesajul tău clienților cu pungile BisBags.

Pungile din hârtie sunt produse în fabrica noastră din Petriș, Bistrița Năsăud. Materia primă folosită provine din surse durabile aprobate de UE, iar certificările obținute sunt confirmarea calității produselor noastre și grija față de natură. Indiferent de domeniul businessului tău, Horeca, Take away sau Delivery, farmacie, magazin online, sau industrial, la noi vei găsi pungile de hârtie de care afacerea ta are nevoie. 

Pungile de hârtie sunt disponibile în culori și forme variate – alb, natur, imprimate model ziar, colțar, cu mâner, cu fereastră, etc. Dimensiunile disponibile diferă în funcție de modelul de pungă, spre exemplu:  de la 3 dimensiuni disponibile pentru punga colțar, albă, până la 9 dimensiuni pentru pungă cu fereastră.

Pungile de hârtie reprezintă metoda cea mai eficientă și economică de ambalare a alimentelor și medicamentelor. Își oferim atât pungi deja imprimate cât și modele de pungi ce pot fi personalizate.

Toate modelele de pungi pot fi personalizate.  Te invităm să arunci o privire asupra pungilor de hârtie BisBags, cu speranța că vei găsi ca fiind cea mai bună soluție pentru pungile delivery standard. 
anpc-sal.png
anpc-sol.png