Comanda inainte de ora 13 si iti livram a 2-a zi lucratoare!

Pungi hartie

Cauți pungi de hârtie pentru afacerea ta? Transmite mesajul tău clienților cu pungile BisBags. Pungile din hârtie sunt produse în fabrica noastră din Petriș, Bistrița Năsăud. Materia primă folosită provine din surse durabile aprobate de UE, iar certificările obținute sunt confirmarea calității produselor noastre și grija față de natură. Indiferent de domeniul businessului tău, Horeca, Take away sau Delivery, farmacie, magazin online, sau industrial, la noi vei găsi pungile de care afacerea ta are nevoie. 

Pungile de hârtie sunt disponibile în culori și forme variate – alb, natur, imprimate model ziar, colțar, cu mâner, cu fereastră, etc. Dimensiunile disponibile diferă în funcție de modelul de pungă, spre exemplu:  de la 3 dimensiuni disponibile pentru punga colțar, albă, până la 9 dimensiuni pentru pungă cu fereastră.

Acest tip de pungi biodegradabile reprezintă metoda cea mai eficientă și economică de ambalare a alimentelor și medicamentelor. Își oferim atât pungi deja imprimate cât și modele de pungi ce pot fi personalizate. Toate modelele de pungi pot fi personalizate.  Te invităm să arunci o privire asupra pungilor bio BisBags, cu speranța că vei găsi ca fiind cea mai bună soluție pentru pungile delivery standard.

Pungi hârtie cu mâner
 
Pungile de hârtie cu mâner sunt produse foarte utile in viața oamenilor care vor să apere mediul înconjurător împotriva poluării. Ele sunt fabricate din materiale ecologice, 100% reciclate. În magazinul nostru, poți găsi numeroase opțiuni dintre care poți alege: pungi cu mâner, natur și albe și pungi colorate, cu diferite modele sau personalizate în funcție de dorințele tale. Pungile pot avea mânerul din sfoară, șnur sau pot avea mânerul plat. 

Pungi hârtie fără mâner
 
Pungile de hârtie fără mâner sunt o soluție potrivită pentru afacerile care vor să protejeze mediul înconjurător. Indiferent de domeniul businessului tău, Horeca, Take away sau Delivery, farmacie, magazin online, sau industrial, la noi vei găsi pungile de care afacerea ta are nevoie. 

În magazinul nostru poți găsi pungi fără mâner, de culoare albă sau maro, fabricate din hârtie natur sau hârtie simplă. Pungile fără mâner pot fi simple sau personalizate în funcție de dorințele tale. Ele sunt disponibile în diferite dimensiuni, mai mari sau mai mici. 

Indiferent de nevoile de ambalare, aceste produse vor face față cu succes, rezistând greutății diferitelor feluri de alimente. Așadar, aruncă o privire la gama variată din magazinul nostru și alege-le pe cele care răspund nevoilor tale! 

anpc-sal.png
anpc-sol.png