Comanda inainte de ora 13 si iti livram a 2-a zi lucratoare!

Ambalaje Biodegradabile

Planeta noastră se confruntă cu numeroase probleme ce țin de mediul înconjurător. Folosirea plasticului este una dintre aceste probleme, fiind un material nociv, care va agava situația. Există o soluție pentru această problemă! 

Folosirea de ambalaje biodegradabile, prietenoase cu natura, pentru afacerea ta este o variantă excelentă. Indiferent de domeniul businessului tău, Horeca, Take away sau Delivery, ambalajele biodegradabile contribuie la reducerea poluării. În magazinul nostru poți găsi diferite tipuri de ambalaje bio: caserole, farfurii, tăvițe, cutii.
 
Beneficiile ambalajelor biodegradabile

Ambalajele biodegradabile au mai multe beneficii, în comparație cu ambalajele tradiționale. Acestea sunt ecologice și prietenoase cu mediul înconjurător, deoarece se descompun în mod natural și nu poluează mediul. Ambalajele biodegradabile sunt durabile și rezistente, oferind protecție adecvată pentru produsele alimentare sau alte produse care necesită ambalare.

Caserole din carton

Caserolele din carton sunt o variantă excelentă dacă ai o afacere de tip catering sau street food și îți dorești, în același timp, să protejezi mediul înconjurător. Ele sunt ușor de transportat, alimentele ajungând în siguranță la ușa clinetului. Caserolele mențin căldura alimentelor, pentru ca cei care le cumpără să se bucure de o masă caldă și savuroasă. 

Caserolele din carton sunt realizate din materiale care rezistă la umezeală si la caldură. Totodată, ele sunt rezistente la rupere și la deformare. Astfel, pot fi utilizate pentru a transporta și a servi alimentele fără griji. 

Caserole din trestie

Caserolele din trestie sunt soluția perfectă dacă vrei să depozitezi diferite alimente. În magazinul nostru poți găsi caserole din trestie, care față temperaturilor ridicate și pot fi introduse în cuptorul cu microunde. Totodată, pot fi introduse în frigier fără griji, păstrând gustul alimentelor. Materialul este rezistent, făcând față greutății alimentelor și nu alterează gustul și mirosul acestora. 

Caserole din plastic

Caserolele din plastic sunt potrivite dacă deții o afacere în industria de catering sau livrarea la domiciliu. Caserolele de plastic cu capac pot fi utilizate pentru a depozita mâncarea pentru a fi transportată și pentru a ajunge calde și în siguranță la client. 

Caserolele care dispun de compartimentare asigură transportarea alimentelor în siguranță, fără să se amestece între ele și fără a curge. Sunt, totodată, o modalitate foarte bună de a depozita și alte alimente. 

anpc-sal.png
anpc-sol.png