Comanda inainte de ora 13 si iti livram a 2-a zi lucratoare!

Plic curierat E-Commerce I Curier

În magazinul BisBags, îți punem la dispoziție pungi curier ideale pentru a proteja produsele împotriva daunelor și murdăriei în timpul transportului.

Avantaje plic de hartie 

Iată câteva avantaje ale folosirii de plicuri curier:

 •  Protejarea produselor - Plicurile de hârtie pentru curier oferă o protecție excelentă pentru produsele tale. Acestea sunt confecționate din hârtie rezistentă, pentru a proteja produsele împotriva loviturilor și a zgârieturilor în timpul transportului.

 •  Ușurința transportului - Un plic curier de la BisBags Plicurile esteu ușor și compact, ceea ce îl face ideale pentru a fi transportat cu ușurință. Plicurile pentru curier pot fi ușor depozitate în mașină sau în cutia de depozitare a mărfurilor, astfel încât să nu ocupe mult spațiu.

 •  Protejarea mediului înconjurător - La Bis Bags avem plicuri reciclabile și prietenoase cu mediul. Acestea pot fi reciclate în mod eficient, ceea ce reduce impactul asupra mediului și ajută la menținerea planetei noastre curate.

Descoperă gama de pungi curier BisBags care asigură o protecție optimă și rezistență îndelungată pentru produsele tale, indiferent de condițiile de transport! Pentru opțiuni versatile de ambalare, aruncă o privire asupra categoriei noastre de pungi de hârtie
anpc-sal.png
anpc-sol.png