Comanda inainte de ora 13 si iti livram a 2-a zi lucratoare!

Pungi hartie cu maner

Suntem producator pungi hartie cu maner.

Pungile de hârtie cu mâner sunt produse foarte utile in viața oamenilor care își doresc să protejeze natura. Oferim o gama larga de sacose de hartie cu maner fabricate din materiale ecologice, 100% reciclate, în fabrica noastră din Petriș, Bistrița Năsăud. 

În magazin dispunem de o gamă variată de pungi din hârtie cu mâner, de la cele simple, natur, albe, la cele colorate, cu diferite modele sau personalizate în funcție de dorințele personale.

Pentru ce poți folosi pungile de hârtie cu mâner?

Pungile de hârtie cu mâner sunt versatile și pot fi utilizate într-o varietate de contexte. Dacă deții un magazin sau ești un comerciant local, pungile de hârtie cu mâner sunt alegerea perfectă pentru ambalarea și prezentarea produselor tale. Acestea oferă un aspect profesional, contribuind totodată la promovarea imaginii și a valorilor tale ecologice. Pungile pot fi personalizate cu logo-ul și informațiile afacerii tale, adăugând un plus de notorietate brandului tău.

Atunci când organizezi evenimente sau oferi cadouri, sacoșele de hârtie cu mâner adaugă un plus de eleganță și stil. Acestea pot fi personalizate cu mesaje sau grafică tematică, adăugând astfel o notă specială și distinctivă evenimentului sau cadoului tău.

Pungile din hârtie cu mâner sunt ideale și pentru cumpărăturile zilnice. Ele oferă un mod convenabil și ecologic de a transporta produsele achiziționate, asigurându-te că acestea sunt protejate și ușor de cărat. 

Sacoșe hârtie cu mâner în diverse modele

Dimensiunile disponibile diferă în funcție de modelul de pungă. În magazin avem pungi cu mâner din șnur, din sfoară sau cu mâner plat.
anpc-sal.png
anpc-sol.png