Comanda inainte de ora 13 si iti livram a 2-a zi lucratoare!

Pungi hartie cu maner

Pungile de hârtie cu mâner sunt produse foarte utile in viața oamenilor care își doresc să protejeze natura. Ele sunt fabricate din materiale ecologice, 100% reciclate, în fabrica noastră din Petriș, Bistrița Năsăud. 

În magazin dispunem de o gamă variată de pungi din hârtie cu mâner, de la cele simple, natur, albe, la cele colorate, cu diferite modele sau personalizate în funcție de dorințele personale.

Pentru ce poți folosi pungile de hârtie cu mâner?

Pungile de hârtie cu mâner sunt versatile și pot fi utilizate într-o varietate de contexte. Dacă deții un magazin sau ești un comerciant local, pungile de hârtie cu mâner sunt alegerea perfectă pentru ambalarea și prezentarea produselor tale. Acestea oferă un aspect profesional, contribuind totodată la promovarea imaginii și a valorilor tale ecologice. Pungile pot fi personalizate cu logo-ul și informațiile afacerii tale, adăugând un plus de notorietate brandului tău.

Atunci când organizezi evenimente sau oferi cadouri, pungile de hârtie cu mâner adaugă un plus de eleganță și stil. Acestea pot fi personalizate cu mesaje sau grafică tematică, adăugând astfel o notă specială și distinctivă evenimentului sau cadoului tău.

Pungile din hârtie cu mâner sunt ideale și pentru cumpărăturile zilnice. Ele oferă un mod convenabil și ecologic de a transporta produsele achiziționate, asigurându-te că acestea sunt protejate și ușor de cărat. 

Pungi hârtie cu mâner în diverse modele

Dimensiunile disponibile diferă în funcție de modelul de pungă. În magazin avem pungi cu mâner din șnur, din sfoară sau cu mâner plat.

Pungi cu mâner din șnur

Pungile cu mâner din șnur sunt confortabile și ușor de cărat. Acestea sunt ideale pentru ambalarea produselor mai ușoare și pot fi utilizate într-o varietate de contexte, de la magazine de îmbrăcăminte la magazine de cadouri sau cosmetice.

Pungi cu mâner din sfoară

Pungile cu mâner din sfoară oferă un aspect rustic și elegant. Acestea sunt potrivite pentru ambalarea produselor mai grele și pot fi folosite în magazine de produse alimentare, brutării sau alte afaceri care oferă produse de lux.

Pungi cu mâner plat

Pungile cu mâner plat sunt practice și funcționale. Acestea sunt ideale pentru ambalarea produselor de dimensiuni mai mari, cum ar fi îmbrăcămintea, jucăriile sau articolele de papetărie. Ele asigură o distribuție uniformă a greutății și sunt ușor de transportat.

Toate modelele de pungi pot fi personalizate.  Te invităm să arunci o privire asupra pungilor de hârtie BisBags și vei găsi cea mai bună soluție pentru afacerea ta!

anpc-sal.png
anpc-sol.png