Livrările sunt suspendate între 27 iulie - 9 august pentru mentenanță / concedii anuale.
Modalitati de livrare
Modalitati de livrare

Modalitati de livrare

Livrarea se face prin prin firma de curierat GLS CURIER, puteti urmari comanda AICI

Livrarea produselor se face in termen de 1-3 zile lucratoare, variind in functie de produsele comandate. Pe site puteti gasi termenul de livrare estimat in descrierea fiecarui produs.

Transportul este gratuit pentru comenzile ce depasesc 400 lei.

Daca sunteti logati cu cont de revanzator, transportul nu este inclus, el urmand a se comunica ulterior prin telefon/email.

Timpii de livrare variază, în funcție de locația dvs. Timpii de livrare citați sunt doar estimări și sunt supusi unei posibile modificări a programelor de expediere. Curierii estimeaza în medie 1-3 zile pentru a livra în majoritatea destinațiilor. Timpii de transport tind să fie prelungiți de toți transportatorii în timpul perioadei de vârf de Crăciun, începând din noiembrie până în decembrie.

În timp ce ne propunem să vă expediem comanda cât mai curând posibil, nu este garantat niciun timp de livrare. Datorită diferitelor circumstanțe adesea neprevăzute care pot afecta livrarea, incluzând și fără a se limita la: inundații, drumuri blocate, blocaje de trafic, nu este garantat nici un timp de livrare.anpc-sal.png
anpc-sol.png