Comanda inainte de ora 13 si iti livram a 2-a zi lucratoare!

Pungi maner sfoara

heading

Oferta de pungi din hărtie cu manere din sfoară : alegeți  soluția estetică și practică pentru ambalare cadouri, produse papetarie, haine  și chiar pdouse alimentare.

Pungi cu mâner de sfoară: o soluție sustenabilă

Fabricate dintr-o hârtie de înaltă calitate, cu o greutate cuprinsă între 90 și 100 gr/mp, aceste pungi sunt durabile și rezistente. 

Designul lor atractiv conferă un aspect elegant, fiind ideale pentru prezentarea produselor alimentare și nu numai. Pungile cu mâner de sfoară sunt potrivite pentru o gamă largă de produse, inclusiv cadouri, articole de papetărie și îmbrăcăminte.

În magazinul nostru se găsesc mai multe variante de pungi de hârtie cu mâner de sfoară, astfel încât să poți alege cea mai potrivită opțiune pentru nevoile tale specifice. Avem disponibile pungi de hârtie natur cu mâner de sfoară, pungi de hârtie albă cu mâner de sfoară și chiar pungi de hârtie ziar cu mâner de sfoară. 

Sacoșele cu mâner de sfoară sunt disponibile într-o gamă diversă de dimensiuni, oferindu-ți posibilitatea de a selecta cea mai potrivită mărime pentru produsele tale. Pungile de hârtie cu mâner de sfoară din hârtie ziar sunt disponibile în două dimensiuni

Personalizabile:  Pungi cu mâner din sfoară imprimate cu logo

Pentru a adăuga un element personalizat și de promovare la pungile de hârtie cu mâner de sfoară, la noi în magazin poți găsi pungi imprimate cu logo. Acestea sunt fabricate din hârtie natur de calitate superioară, având o greutate similară cu celelalte variante. 

Designul lor atractiv și elegant contribuie la prezentarea produselor alimentare și a altor articole într-un mod profesionist. Pungile cu mâner de sfoară imprimate cu logo sunt potrivite pentru o gamă largă de produse, incluzând cadouri, articole de papetărie și îmbrăcăminte. 

Avem disponibile pungi natur și pungi albe cu mâner de sfoară imprimate cu logo, iar logo-ul personalizat poate fi de dimensiuni medii sau mari, în funcție de preferințele tale și nevoile brandului tău.


anpc-sal.png
anpc-sol.png