Comanda inainte de ora 13 si iti livram a 2-a zi lucratoare!

Tacamuri I Paie I Palete I Suporturi

Dacă ai o afacere în domeniul HoReCa (restaurante, fast-food, catering, livrari la domiciliu, cofetarii, patiserii, terase și baruri) și ai nevoie de ambalaje care să completeze serviciile de excepție pe care le oferi clienților tăi, noi avem soluția pentru tine! În magazinul nostru vei putea găsi tacâmuri, din plastic sau din lemn, suporți pentru pahare, șervețele, paie din hârtie, în culori neutre sau multicolore, capace de plastic sau de hârtie pentru pahare. 

Tacâmuri

Tacâmurile sunt produse de nelipsit când vorbim despre o afacere în domeniul HoReCa. Noi avem tacâmuri din lemn sau din plastic, din materiale biodegradabile, rezistente, care nu alterează gustul sau mirosul alimentelor consumate. Se găsesc în diferite mărimi și modele, pentru a satisface dorințele tale. 

Paie de carton

Paiele de hartie reprezintă o alternativă excelentă la de paiele din plastic, care polueaza mediul inconjurator. Ele sunt fabricate din hârtie durabilă, netratată chimic, sunt compostabile și au capacitatea de a se descompune foarte rapid, in doar 30-60 de zile. Sunt recomandate pentru bauturi reci. Cu o utilizare normală (5-20 grd), ele vor rezista în băutură 3-4 ore. 

Suporturi pentru cafea

Suporții pentru cafea sunt potriviți a putea transporta în siguranță paharele de carton cu continut fierbinte. În magazinul nostru poți găsi suporți pentru cafea pentru două pahare sau pentru patru pahare. Ei sunt confectionați din carton reciclabil și rezistent la greutate. 

Capace pentru pahare

Capacele pentru pahare sunt o variantă excelentă pentru a păstra băuturile calde. În magazin, avem capace pentru pahare din plastic, dar și din carton. Ele sunt realizate din materiale biodegradabile și se găsesc în diferite culori.

Palete pentru cafea

Paletele pentru cafea sunt produse necesare dacă deții o cafenea, un restaurant sau o terasă. Este important să alegi palete biodegradabile, fabricate din lemn durabil care nu decolorează și nu afectează gustul băuturii. În magazinul nostru, poți găsi palete de diferite dimensiuni, potrivite pentru ceea ce ai nevoie!
 


anpc-sal.png
anpc-sol.png