Comanda inainte de ora 13 si iti livram a 2-a zi lucratoare!

Pahare Plastic

Paharele de plastic sunt o alegere populară pentru evenimente, cum ar fi petreceri, concerte și alte adunări publice. Aceste pahare sunt durabile, ușor de transportat și pot fi personalizate pentru a se potrivi cu tema evenimentului și brandul companiei.

În funcție de mărime, paharele sunt perfecte pentru cafea, băuturi răcoritoare, cocktailuri, sucuri, ceai sau apă. În plus, paharele de plastic devin un element esențial pentru orice petrecere sau eveniment. Dimensiunile pornesc de la pahare de plastic de 200 ml și ajung până la 650 ml.

Pahare de plastic în diferite dimensiuni

O altă caracteristică importantă a paharelor de plastic este faptul că acestea sunt disponibile în diferite dimensiuni. De la cele mai mici dimensiuni pentru a servi băuturi răcoritoare la dimensiuni mai mari pentru a servi băuturi alcoolice, paharele de plastic pot fi găsite în dimensiuni care se potrivesc cu orice necesitate.

Paharele de plastic personalizate

Paharele de plastic sunt, de asemenea, o opțiune excelentă pentru a face o impresie puternică asupra invitaților. Acestea pot fi personalizate cu numele evenimentului, logo-ul companiei sau cu alte informații relevante. Aceste pahare personalizate sunt ideale pentru a ajuta la promovarea brandului și pentru a crea o experiență de eveniment memorabilă pentru invitați.

Pahare din spumă EPS

În plus față de paharele de plastic obișnuite, există, de asemenea, pahare din spumă EPS disponibile. Aceste pahare sunt o alegere bună pentru servirea băuturilor calde, cum ar fi ceaiul sau cafeaua. Ele sunt ușor de utilizat și de transportat și sunt disponibile în diferite dimensiuni pentru a se potrivi cu evenimentul organizat.

Pahare pentru bere din plastic

Pentru organizarea unei petreceri, servirea de bere este, adesea, un punct important al evenimentului. Din acest motiv, sunt disponibile pahare de plastic speciale pentru bere, care sunt proiectate să mențină băutura rece și să împiedice scurgerea acesteia. 

Aceste pahare de plastic pentru bere sunt disponibile în diferite dimensiuni, astfel încât să puteți găsi cu ușurință dimensiunea potrivită pentru evenimentul dumneavoastră. Paharele din plastic pentru bere sunt fabricate din plastic flexibil din polipropilenă și pot fi aruncate sau reciclate pur și simplu după utilizare.

Capace pentru pahare

Pentru a face utilizarea paharelor de plastic și mai convenabilă, există capace speciale disponibile pentru acestea. Aceste capace sunt ideale pentru a preveni scurgerile și vărsarea băuturilor. Ele sunt disponibile în diferite dimensiuni și pot fi personalizate pentru a se potrivi cu tema evenimentului.
anpc-sal.png
anpc-sol.png