Comanda inainte de ora 13 si iti livram a 2-a zi lucratoare!

Pungi transport

Pungile de transport sunt un accesoriu esențial pentru bistro-uri, delivery-uri, restaurante și coffee shop-uri, care doresc să transporte mâncarea și băuturile în siguranță și la temperatura potrivită.
Aceste pungi sunt fabricate din materiale de calitate, rezistente și durabile, și sunt proiectate pentru a menține alimentele și băuturile în siguranță, proaspete și la temperatura potrivită.

Avantaje sacose transport

 •  Menținerea alimentelor la temperatura potrivită - În magazinul BisBags avem o selecție de pungi transport, care sunt proiectate pentru a menține alimentele și băuturile la temperatura potrivită, astfel încât acestea să fie proaspete și delicioase la momentul livrării. Aceste pungi sunt dotate cu izolație termică și pot fi utilizate pentru a transporta alimente calde sau reci, în funcție de nevoile utilizatorilor.

 •  Menținerea alimentelor în siguranță - Pungile de transport sunt fabricate din materiale rezistente și durabile, care oferă protecție împotriva deteriorării alimentelor în timpul transportului. Sunt proiectate pentru a preveni scurgerile și vărsările, astfel încât alimentele și băuturile să ajungă în siguranță la destinație.

Pentru transportul alimentelor în siguranță, alege pungile de la Bis Bags. Fă pasul către o soluție eco-friendly și practică! Iar ca soluții pentru alte nevoi de ambalare, aruncă o privire la categoria de pungi de hârtie!

anpc-sal.png
anpc-sol.png