Comanda inainte de ora 13 si iti livram a 2-a zi lucratoare!

Pungi transport

Pungile de transport sunt un accesoriu esențial pentru bistro-uri, delivery-uri, restaurante și coffee shop-uri, care doresc să transporte mâncarea și băuturile în siguranță și la temperatura potrivită. Aceste pungi sunt fabricate din materiale de calitate, rezistente și durabile, și sunt proiectate pentru a menține alimentele și băuturile în siguranță, proaspete și la temperatura potrivită.

Avantaje pungi transport

Avantajele acestor pungi sunt numeroase:

 •  Menținerea alimentelor la temperatura potrivită - În magazinul BisBags avem o selecție de pungi transport, care sunt proiectate pentru a menține alimentele și băuturile la temperatura potrivită, astfel încât acestea să fie proaspete și delicioase la momentul livrării. Aceste pungi sunt dotate cu izolație termică și pot fi utilizate pentru a transporta alimente calde sau reci, în funcție de nevoile utilizatorilor.

 •  Menținerea alimentelor în siguranță - Pungile de transport sunt fabricate din materiale rezistente și durabile, care oferă protecție împotriva deteriorării alimentelor în timpul transportului. Aceste pungi pentru transport sunt proiectate pentru a preveni scurgerile și vărsările, astfel încât alimentele și băuturile să ajungă în siguranță la destinație.

 •  Protejarea mediului înconjurător - La Bis Bags găsești pungi de transport din hârtie biodegradabilă, care pot fi reciclate, ceea ce înseamnă că acestea se descompun în natură și nu au un impact negativ asupra mediului înconjurător. Aceste pungi de transport pot fi reciclate și transformate în alte produse din hârtie sau carton, precum cutii sau ambalaje pentru produse.

Pentru transportul alimentelor în siguranță, alege pungile de la Bis Bags. Fă pasul către o soluție eco-friendly și practică! Iar ca soluții pentru alte nevoi de ambalare, aruncă o privire la categoria de pungi de hârtie!

anpc-sal.png
anpc-sol.png