Comanda inainte de ora 13 si iti livram a 2-a zi lucratoare!

Hartie alimentara

Dacă ești în căutare de hârtie alimentară rezistentă, de calitate și din materiale ecologice, noi avem soluția pentru tine! În magazinul nostru poți găsi diferite tipuri de hârtie alimentară pe care o poți folosi în ambalarea produselor pe care le comercializezi. 

Pentru ce poți folosi hârtie alimentară?

Hârtia alimentară este extrem de versatilă și poate fi utilizată într-o varietate de contexte în industria alimentară:

Hârtie cerată alimentară pentru ambalarea alimentelor

Hârtia alimentară pentru ambalarea alimentelor este perfectă pentru a împacheta și a proteja alimentele de contaminare și deshidratare. O hârtie de ambalat alimentară este ideală pentru a ambala sandwich-uri, kebap, brânzeturi, mezeluri, fructe și legume proaspete, menținându-le proaspete și sigure pentru consum. 

Folosind hârtie alimbetară cerată, poți păstra calitatea și gustul alimentelor tale preferate pentru perioade mai lungi de timp.

Hârtie alimentară pentru copt

Hârtia alimentară pentru copt este un alt tip de hârtie esențial în bucătărie. Aceasta este rezistentă la temperaturi ridicate și non-aderentă, asigurându-ți o experiență de coacere fără probleme. 

Cu ajutorul hârtiei alimentare pentru copt, poți pregăti prăjituri, pâine, biscuiți și multe alte bunătăți, evitând lipirea lor de tăvi sau forme. Hârtia alimentară pentru copt nu doar ușurează procesul de coacere, ci și facilitează curățarea ulterioară a ustensilelor de bucătărie.

Hârtie alimentară pentru tăvi

Hârtia alimentară pentru tăvi este un alt instrument util în bucătărie. Aceasta este concepută pentru a proteja tăvile de murdărie și grăsime în timpul gătirii. 

Indiferent dacă prepari friptură, pește sau legume, o hârtie alimentară pentru tăvi asigură o suprafață curată și igienică, fără a afecta aroma și gustul alimentelor. Este o soluție practică și convenabilă pentru a evita aderarea și arderea alimentelor în timpul procesului de gătit.

Păstrează gustul alimentelor cu ajutorul hârtiei alimetare

Acest tip de hârtie pentru alimente va păstra calitatea gustului și aromelor preparatelor tale. Ambalajul nu va afecta gustul alimentelor și nu le va impregna cu diferite substanțe sau toxine, așa cum se întâmplă în cazul altor tipuri de ambalaje din materiale neprietenoase cu natura. 

În magazin dispunem de hârtie alimetară pentru cartofi, burgeri, hârtie cerată alimentară pentru pizza, kebap, mezeluri, hârtie pentru cofetărie, hârtie de copt din silicon. Acestea se găsesc în diferite mărimi, culori și modele. Avem hârtie alimentară în coli sau role. 
anpc-sal.png
anpc-sol.png