Comanda inainte de ora 13 si iti livram a 2-a zi lucratoare!

Pungi maner flat

În magazinul nostru, Bis Bags, veți găsi o gamă variată de pungi cu mâner flat (plat) care sunt ideale pentru diferite scopuri. Pungile cu mâner flat sunt o alternativă ecologică și durabilă la sacoșele din plastic și sunt perfecte pentru prezentarea produselor alimentare și a altor articole într-un mod elegant și practic.

Pungi de hârtie natur cu mâner plat
Pungile de hârtie natur cu mâner plat oferite de Bis Bags sunt fabricate din hartie kraft natur cu o greutate cuprinsă între 70 și 90 gr/mp. Acestea au un design atractiv, perfect pentru a înlocui sacoselele din plastic obișnuite. 

Pungile de acest tip sunt ideale pentru prezentarea produselor alimentare datorită designului lor elegant. Ele sunt potrivite pentru o gamă largă de produse și sunt preferate în special în cafenele, servicii de catering, restaurante și fast food-uri. 

În magazinul nostru, găsești pungi de hârtie albe cu mâner plat și pungi de hârtie natur cu mâner plat. Pungile natur cu mâner plat se găsesc în 8 dimeniuni, iar pungile albe cu mâner plat sunt disponibile în 6 dimensiuni. 

Pungi din hârtie mâner plat imprimate
Pungile din hârtie cu mâner plat imprimate sunt fabricate din hartie kraft natur cu o greutate de 70 gr/mp. Acestea au un design atractiv și sunt potrivite pentru transportarea produselor alimentare. Pungile cu mâner plat imprimate sunt ideale pentru restaurante și servicii de tip take-away. 

Pungile noastre din hârtie imprimate vin cu un plus de distracție! Am adăugat texte amuzante care îi vor face pe clienții afacerii tale să zâmească și să se gândească la faptul că în interior se află o mâncare delicioasă și caldă.

Indiferent dacă dorești să surprinzi clienții sau să adăugi un strop de umor în activitatea ta, pungile noastre cu texte amuzante sunt alegerea perfectă pentru a crea o impresie memorabilă și a te diferenția de concurență.

anpc-sal.png
anpc-sol.png