Comanda inainte de ora 13 si iti livram a 2-a zi lucratoare!
Despre noi
Despre noi

Despre noi

Produse fabricate în Romania ...din 2009 
Întreaga noastră producție de ambalaje din hârtie este realizată la fabrica noastra de 3000mp din Petris, Bistrita-Nasaud. Subcontractanții nu sunt folosiți în nicio etapă, ceea ce înseamnă că avem control deplin asupra fiecărei faze a procesului nostru de fabricație. 
Cu peste 80 de angajați, compania noastra este prezenta  pe piata din Romania si Europa din 2009. Cu utilaje de înaltă calitate și o echipa specializata, suntem capabili de a satisface toate nevoile necesare pentru ca produsele dumneavoastră să iasă în evidență față de concurență.

Servicii & flexibilitate 
Noi credem ca sunt cateva elemente cheie care vor face din afacerea ta un succes… Ne concentram pe aprovizionarea de ambalaje de unica folosinta care sa indeplineasca cerintele ridicate ale consumatorului modern.
Vom continua să imbunatatim toate aspectele legate de operațiunile noastre pentru a ne asigura ca afacerea clienților noștri continuă să se extindă și să prosper
Mai mult, oferim distribuitorilor noștri informatii detaliate cu privire la produsele noastre, precum și asistență permanentă în domeniu.
Pentru a vă îndeplini cererile, fabrica noastră funcționează 24 de ore pe zi.

Inovatie
Vrem sa fim prieteni cu mediul, dar in acelasi timp vrem sa ne ridicam la standarde stricte de calitate, disponibilatate si promptitudine.
În fabrica noastra, inovatia este o parte integrala a strategiei noastre. 
Din 2009, continuăm să găsim modalități mai bune și îmbunătățite de a produce ambalaje din hârtie și ne asigurăm că materiile prime provin din surse durabile aprobate de UE. 
Apreciem cooperarea si sprijinul vostru in a ne ajuta sa indeplinim aceste realizari.
industrii pe care le deservim
In cele mai multe cazuri identitatea unei companii se bazeaza pe elementele vizuale folosite. Gaseste idea perfecta si noi te ajutam sa o pui in aplicare si sa-ti transmiti mesajul catre clientii tai
dorești o ofertă personalizată?
HORECA
TAKE AWAY / DELIVERY
FARMACII
MAGAZINE ONLINE
INDUSTRIAL
dorești o ofertă personalizată?
anpc-sal.png
anpc-sol.png