Comanda inainte de ora 13 si iti livram a 2-a zi lucratoare!

Pahare carton si plastic

În restaurantele de fast-food, în cafenele și chiar în unele magazine alimentare, majoritatea băuturilor sunt comercializate în pahare de carton sau pahare de plastic. Paharele de carton și paharele de plastic devin tot mai des utilizate. Sunt ușor de personalizat și sunt produse de marketing foarte apreciate.

Noi ne concentrăm pe aprovizionarea de pahare de unică folosință din carton, dar și din plastic, care să îndeplinească cerințele ridicate ale consumatorului modern. Vrem să fim prieteni cu mediul, dar în același timp vrem să ne ridicăm la standarde stricte de calitate, disponibilatate și promptitudine.  Indiferent de locația afacerii tale, îți livrăm rapid produsele pe care le comanzi.

Pahare de plastic

Paharele de plastic sunt o variantă excelentă dacă ai o afacere în domenii ca fast-food, catering, street food. Sunt potrivite pentru dozatoarele de apă. Materialul este unul rezistent, făcând față diferitelor temperaturi. Ele pot fi folosite în numeroase ocazii. Paharele sunt ergonomice, având o margine rotunjită și o prindere sigură. Paharele din plastic transparent pentru inghețată, paharele transparente pentru bere sunt doar câteva dintre modelele ce pot fi personalizate cu mesajul ales de tine. 

Pahare plastic personalizate

Paharele de plastic personalizate sunt o alegere populară pentru evenimente, afaceri și alte ocazii. Acestea sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni, forme și culori, pentru a se potrivi cu nevoile fiecărui client. Aceste pahare sunt ideale pentru servirea băuturilor răcoritoare, cocktailurilor și altor băuturi la orice eveniment.

În magazinul nostru, putem realiza pahare de plastic personalizate cu logo-ul și designul tău, pentru a crea o imagine puternică pentru brand. Acestea pot fi personalizate cu culorile și fonturile preferate, pentru a se potrivi cu tema evenimentului sau a afacerii tale.

Pahare de carton

Paharele din carton sunt o alternativă ecologică la paharele din plastic, care sunt dăunatoare naturii și sănătătii oamenilor, fiind surse sigure de poluare. Ele sunt realizate din materiale reciclabile si biodegradabile și sunt potrivite pentru cafenele. 

În magazinul nostru se găsesc diferite tipuri de pahare de carton, rezistente la rupere și la băuturi fierbinți. Ele previn scurgerea lighidului din pahar. Poți găsi în magazin pahare de carton simple, cu model sau le poți personaliza chiar tu cu mesajul pe care ți-l dorești. Poți folosi aceste pahare pe post de pahare de cafea, pentru a savura o băutură fierbinte la birou, într-o călătorie sau într-un loc public.

Îți oferim o gamă variată de pahare de unică folosință de carton, modele ce pot fi personalizate sau modele cu design predefinit, cum ar fi: pahare din carton -  design Enjoy, pahare pentru Paște, pahare pentru înghețată "Fresh", pahare din carton "City Life", etc.

Paharele BisBags sunt pregătite să ducă mai departe mesajul afacerii tale.
anpc-sal.png
anpc-sol.png