Comanda inainte de ora 13 si iti livram a 2-a zi lucratoare!

Pahare carton si plastic

Băutura se duce, mesajul rămâne. 

În restaurantele de fast-food, în cafenele și chiar în unele magazine alimentare, majoritatea băuturilor sunt comercializate în pahare de carton sau pahare de plastic. Paharele de carton și paharele de plastic devin tot mai des utilizate. Sunt ușor de personalizat și sunt produse de marketing foarte apreciate.

Noi ne concentrăm pe aprovizionarea de ambalaje de unică folosință care să îndeplinească cerințele ridicate ale consumatorului modern. Vrem să fim prieteni cu mediul, dar în același timp vrem să ne ridicăm la standarde stricte de calitate, disponibilatate și promptitudine.  Indiferent de locația afacerii tale, îți livrăm rapid produsele pe care le comanzi.

Își oferim o gamă variată de pahare de carton și pahare de plastic, modele ce pot fi personalizate sau modele cu design predefinit, cum ar fi: pahare din carton -  design Enjoy, pahare pentru Paște, pahare pentru înghețată "Fresh", pahare din carton "City Life", etc.

Paharele albe din carton, paharele Bio din carton, paharele din plastic transparent pentru inghețată, paharele transparente pentru bere sunt doar câteva dintre modelele ce pot fi personalizate cu mesajul ales de tine. 

Baharele BisBags, pregătite să ducă mai departe mesajul afacerii tale. 
anpc-sal.png
anpc-sol.png