Livrările sunt suspendate între 27 iulie - 9 august pentru mentenanță / concedii anuale.

Pungi hartie

Cauți pungi de hârtie pentru afacerea ta? Transmite mesajul tău clienților cu pungile BisBags. Pungile din hârtie sunt produse în fabrica noastră din Petriș, Bistrița Năsăud. Materia primă folosită provine din surse durabile aprobate de UE, iar certificările obținute sunt confirmarea calității produselor noastre și grija față de natură. Indiferent de domeniul businessului tău, Horeca, Take away sau Delivery, farmacie, magazin online sau industrial, la noi vei găsi sacoșele de care afacerea ta are nevoie.

Pungi hartie en gros: ambalaje sustenabile și personalizate pentru nevoile tale

La BisBags avem disponibile pungi hârtie în culori și forme variate – alb, natur, imprimate model ziar, colțar, cu mâner, cu sau fără fereastră. Dimensiunile disponibile diferă în funcție de modelul de pungă.

Acest tip de pungi de hârtie biodegradabile reprezintă metoda cea mai eficientă și economică de ambalare a alimentelor și medicamentelor. Își oferim atât pungi de hârtie deja imprimate cât și modele de pungi hârtie ce pot fi personalizate. Toate modelele de pungi pot fi personalizate.  Te invităm să arunci o privire asupra pungilor bio BisBags, cu speranța că vei găsi ca fiind cea mai bună soluție pentru pungile delivery standard. 

Indiferent de nevoile de ambalare, aceste produse vor face față cu succes, rezistând greutății diferitelor feluri de alimente. Așadar, aruncă o privire la gama variată din magazinul nostru și alege-le pe cele care răspund nevoilor tale! 
anpc-sal.png
anpc-sol.png