Comanda inainte de ora 13 si iti livram a 2-a zi lucratoare!

Caserole fructe si legume

Cauți caserole pentru fructe si legume? Venim în sprjinul tău cu diverse tipuri de ambalaje de care ai nevoie pentru afacerea ta. Găsești în magazinul nostru o gamă largă de caserole, atât pentru fructe, cât și pentru legume, de diferite dimensiuni. 

Caserole fructe

Caserolele pentru fructe sunt potrivite pentru depozitarea și livrarea diferitelor fructe. Ele pot fi utilizate în diferite magazine sau puncte de desfacere. Sunt ușor de manevrat și utilizat. 

Caserole fructe în diverse mărimi

Caserolele de fructe sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni, pentru a se potrivi nevoilor fiecărui client. Cele mai comune dimensiuni sunt caserole de fructe de 125g, de 250g, caserole fructe de 500g și de 1000g. Acestea sunt ideale pentru păstrarea și prezentarea fructelor într-un mod atractiv și eficient.

Caserole fructe 500g – o opțiune perfectă

Caserolele de fructe de 500g sunt ideale pentru o gamă largă de produse, inclusiv mere, pere, portocale, banane și alte fructe mai mari. Acestea sunt perfecte pentru utilizarea în magazine alimentare, oferind ocazia clienților să vizualizeze ușor produsele pe care vor să le cumpere.

Caserole legume

Caserolele pentru legume sunt o variantă foarte bună pentru a depozita legumele sau pentru a le livra clienților. Sunt ușor de utilizat, fac față condițiilor mai puțin optime, sunt rezistente la transport și păstrează legumele în siguranță. 

În magazinul nostru poți găsi caserole pentru legume cu capac, de diferite dimenisiuni. Ele dispun de orificii pentru aerisire la baza lor, dar și pe capac și oferă posibilitatea produsului să respire. 
anpc-sal.png
anpc-sol.png