Comanda inainte de ora 13 si iti livram a 2-a zi lucratoare!

Pahare Inghetata

Paharele noastre sunt perfecte pentru înghețată, dar și pentru alte deserturi delicioase, iar faptul că sunt ecologice și ușor de reciclat face ca acestea să fie preferate de mulți.

Paharele de înghețată din magazinul nostru sunt disponibileîn  diverse modele, astfel încât să se potrivească nevoilor și preferințelor fiecăruia. Paharele noastre sunt fabricate din carton de calitate, ceea ce face ca acestea să fie ușoare, dar și rezistente. Totodată, în magazinul nostru poți găsi disponibile și lingurițe, pentru a putea să savurezi înghețata cu ușurință.

Avantajele paharelor de înghețată din carton

Există mai multe avantaje la utilizarea paharelor de înghețată din carton în locul altor opțiuni. În primul rând, paharele noastre sunt ecologice și ușor de reciclat, ceea ce înseamnă că nu vor avea un impact negativ asupra mediului. În plus, cartonul este un material durabil și rezistent, care va proteja înghețata de murdărie și va ajuta la menținerea temperaturii adecvate.

Pahare de înghețată cu capace

Pentru a oferi o experiență de savurare completă, unele dintre paharele noastre vin cu capace speciale. Aceste capace protejează înghețata de praf și murdărie și păstrează desertul proaspăt timp îndelungat. În plus, capacele noastre sunt fabricate din același material de calitate ca și paharele, ceea ce înseamnă că sunt la fel de durabile și ecologice.

anpc-sal.png
anpc-sol.png